طراحی وب سایت به صورت رایگان مزایا و معایبی دارد که در زیر برخی از آنها را برای شما بیان می کنیم. لیست سایت سازهای ایرانی جهت ایجاد وب سایت به صورت رایگان در پایین صفحه آمده. سازنده سایت رایگان مورد بسیار مناسبی برای کسانی می باشد که می خواهند سایت خود را به صورت رایگان طراحی ندارند و بودجه کافی جهت راه اندازی وب سایت را ندارند. این سازنده سایت های رایگان معمولا از طرح های آماده سایت استفاده می نمایند که قابلیت اضافه نموده آیتم هایی به آن را خواهید داشت. دانشی جهت راه اندازی وب سایت نیاز نیست و با اجرای دستورالعمل به راحتی می توانید سایت خود را طراحی نمایید.
مزایای استفاده از سایت سازهای رایگان
وب سایت در مدت زمان کمتری راه اندازی می شود. معمولا ابزارهای جدید توسط سایت ساز جهت استفاده تعبیه شده اند که به راحتی می توانید این ابزارها را در وب سایت طراحی شده خود اضافه نمایید. سایت سازها معمولا قواعد مربوط به سئو را رعایت می نمایند بنابراین لازم نیست نگران سئو سایت خود باشید. وب هاستینگ هم به صورت رایگان توسط سازنده های سایت ارائه می شود که دیگر لازم نیست نگران تهیه هاستینگ باشید.
مشکلات استفاده از سایت سازهای رایگان
سایت های بسیاری ممکن است قالبی شبیه قالب شما داشته باشند. در طراحی سایت محدودیت دارید و فقط می توانید در حد محدودیت های سایت ساز سایت خود را طراحی نمایید. در صورتی که قصد داشته باشید پس از مدتی وب سایت خود را به روز رسانی نمایید قادر نخواهید بود این کار را انجام دهید و لازم است سایت را دوباره از اول بسازید. معمولا سایت سازهای رایگان مواردی را به صورت رایگان نمی گذارند تا مجبور به پرداخت هزینه شوید. بعضی از سایت ساز های رایگان نیز در سایت شما تبلیغات قرار می دهند که باعث افت رنک شما می شود. طراحی وب سایت سفارشی به شما این آزادی عمل را می دهد سایت را متناسب با نیازهای خود طراحی نمایید و با توجه به نیازهای موجود در شغل خود مواردی را در سایت قرار داده تا پاسخ گویی کاربران خود باشید.
در صورتی که قصد ساخت وب سایت را دارید و نمی خواهید برای راه اندازی وب سایت هزینه نمایید می توانید قالب وب سایت مورد نظر خود را از طریق سایت طراحی قالب رایگان دانلود نمایید. لیست زیر سایت های طراحی قالب رایگان می باشند که به شما این امکان را می دهند قالب سایت مورد نظر خود بدون نیاز به آموزش طراحی سایت و همچنین بدون استفاده از نرم افزارهای طراحی سایت طراحی نمایید. با استفاده از این سایت سازهای آنلاین دیگر نیازی نیست نگران سئو وب سایت خود باشید زیرا این قالب ها به صورت دایو بیس طراحی می شوند و استانداردهای w3c در آنها رعایت شده البته برای آنکه قالب وب سایت شما شما سئو باشید باید حتما با یک متخصص سئو مشورت نمایید. برای استفاده از این قالب های سایت ممکن است شما نیاز به کمی دانش css داشته باشید زیرا ممکن است نیاز به تغییرات کوچکی جهت پشتیبانی از زبان فارسی داشته باشید. این سایت سازها قالب سایت را به صورت خروجی html، جوملا یا وردپرس در اختیار شما قرار می دهند پس از آماده سازی قالب کافی است آن را بر روی وب هاست خود بارگذاری نموده و سایر صفحات وب سایت خود را پیاده سازی نمایید. البته طراحی وب سایت به این روش ریسک های خود را دارد زیرا ممکن است که وب سایت خود را رایگان طراحی نموده باشید ولی ممکن است با توجه به نداشتن دانش سئو در زمینه طراحی وب سایت در پایان نتیجه کافی از وقت و زمان صرف نموده خود نبرید پس در نتیجه پیشنهاد می کنم حتی در حد مشاوره از متخصص طراحی وب سایت و سئو مشاوره بگیرید. همچنین می توانید سایت خود را به صورت کامل از سایت های طریق سایت های طراحی سایت رایگان طراحی نموده و از هاست رایگان آنها نیز استفاده نمایید زیرا ارائه کنندگان خدمات طراحی سایت رایگان معمولا هاست را به صورت رایگان در اختیار شما می گذارند. رایگان همیشه خوب نیست زیرا شما می توانید با صرف هزینه ای کم نتیجه بسیار بهتری از وقت و زمانی که صرف وب سایت خود می نمایید داشته باشید بنابراین به شما پیشنهاد می کنم بسته ساخت وب سایت ارزان و سریع دارکوب را امتحان نمایید. سئو در کلیه این پکیج ها به صورت 100% رعایت می شود و در صورتی که کمی بیشتر هزینه نمایید طراحی سایت دارکوب از rich snippet برای جستجوی بهتر سایت شما در گوگل استفاده می نماید. برای هر گونه مشاوره در زمینه طراحی سایت با تلفن های دارکوب و یا پشتیبانی آنلاین تماس بگیرید.
در صورتی که قصد دارید طراح وب باشید باشید و می خواهید بدانید طراحی وب سایت به چه نرم افزارهایی نیاز دارد در زیر لیستی از نرم افزارهای مورد نیاز یک طراح وب سایت آمده که با استفاده از آنها قادر خواهید بود یک سایت را به طور کامل راه اندازی نمایید. ساخت وب سایت توسط نرم افزارهای بسیاری انجام می شود که در زیر برخی از آنها که به صورت متداول از آن استفاده می شود آمده: Adobe Dreamweaver : نرم افزاری جهت طراحی سایت بدون نیاز به دانش فنی کد زنی html که با توجه به پیشنهادهای کد html و css که به کاربر ارائه می نمایید استفاده از آن را سریعتر می گرداند. SciTE : یک ویرایشگر کد که قابلیت های بسیاری به شما در کد زنی می دهد و کار را برای یک برنامه نویس وب ساده تر و سریعتر می نماید Notepad++ : نرم افزاری جهت ویرایش اسکریپت ها که امکانات بسیاری دارد که کار را جهت برنامه نویسی سایت ساده تر می نماید Adobe Photoshop : نرم فزاری جهت ویرایش و ایجاد تصاویر Maryam : نرم افزاری جهت استفاده از فونت های فارسی در نرم افزارهای گرافیکی WampServer : نرم افزاری برای راه اندازی سرور بر روی کامپیوتر شخصی که به طور خودکار نرم افزارهای mysql، php، apache را بر روی کامپیوتر نصب می نماید FileZilla : نرم افزاری جهت کار با ftp وب سایت جهت بارگذاری و دانلود وب سایت Adobe Flash : نرم افزاری جهت ایجاد فایل های swf که برای ایجاد انیمیشن هستند
انتخاب یک نرم افزار مناسب فروشگاه ساز ممکن است پیچیده باشد. می بایست ابتدا امکانات و قابلیت های این نرم افزارها را به یکدیگر مقایسه نمایید و بعد فروشگاه ساز مورد نظر خود را انتخاب نمایید. در زیر لیستی از بهترین فروشگاه سازهای رایگان برای شما آورده ام تا بتوانید راحتتر فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی نمایید. طراحی سایت فروشگاهی توسط این اسکریپت های رایگان بسیار ساده می باشد و کافی است دستورالعمل پیاده سازی هر کدام را بروی هاست خود دنبال نمایید.
Prestashop Prestashop فروشگاه ساز پر قدرتی می باشد که به راحتی می توانید آن را بر روی هاست خود بارگذاری نمایید. در بخش مدیریتی Prestashop قابلیت های بسیاری از جمله موجودی کالاها، سفارشات، حمل و نقل و مشتریان دارد. پرداخت مشتریان به صورت مستقیم به درگاه بانک ارسال خواهد شد. می توانید ماژول هایی به فروشگاه آنلاین خود اضافه نمایید.
OpenCart OpenCart یک سیستم سبد خرید آنلاین رایگان می باشد که برای موتورهای جستجو بهینه سازی شده و ظاهر زیبایی دارد. قابلیت مهم آن این است که مشتریان می توانند بر روی محصولات نظر بنویسند.
Magento Magento فروشگاه ساز حرفه ای می باشد که قابلیت های بسیاری برای رفع نیازهای یک فروشگاه آنلاین دارد. آدرس دهی صفحات آن برای موتورهای جستجو بهینه سازی شده و قابلیت های بسیاری دارد.
برای طراحی وب سایت خود حتما لازم نیست هزینه زیادی متحمل شوید. این کار را می توانید با استفاده از ابزارهای رایگان و یا ارزان انجام دهید داشتن وب سایت رایگان و یا ارزان چیز دور از ذهنی نیست و می توانید بدون صرف هزینه و یا با صرف هزینه اندک وب سایت خود را راه اندازی نمایید. و این را در نظر داشته باشید که داشتن وب سایت از نداشتن آن بهتر است پس طراحی سایت خود را همین امروز آغاز کنید زیرا هر چه زودتر این کار را انجام دهید زودتر نتیجه خواهید گرفت.
در زیر برای شما هفت روش برای راه اندازی سایت ارزان و حتی رایگان آورده ام که با استفاده از آنها به راحتی می توانید سایت خود را راه اندازی نمایید.
1.شروع از پایه: برخی شرکت های وب هاستینگ به شما این امکان را می دهند که با هاست و دامنه از آنها سایت را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهند البته در تهیه این سایت ها معمولا از قالب های آماده استفاده مب شود
2. استفاده از قالب آماده سیستم مدیریت محتوا: نرم افزارهای رایگان مدیریت محتوای بسیاری وجود دارند که به شما این امکان را می دهند تا سایت را به صورت رایگان راه اندازی نمایید کافی است نرم افزار مورد نظر را دانلود نموده و بر روی سرور خود نصب نمایید. همچنین می توانید قالب آماده خود را از سایت های قالب های رایگان وب سایت دانلود نموده و سایت خود را راه اندازی نمایید. بهترین این نرم افزارها جوملا و وردپرس می باشد
3. استفاده از نرم افزار سایت ساز: نرم افزارهای سایت ساز بسیاری وجود دارند. این نرم افزارها ابزار WYSIWYG جهت ویرایش صفحه را در اختیار شما قرار می دهند تا بتوانید سایت خود را به مانند یک فایل ورد طراحی نمایید. برخی از این نرم افزارها آنلاین هستند و برخی آفلاین و کافی است به دستورالعمل ساخت سایت عمل نمایید. به لیست سایت سازهای آنلاین رایگان مراجعه نمایید و از طریق آنها سایت خود را به صورت رایگان طراحی نمایید. این سایت سازها هاست را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهند.
در این کتاب ها مطالب و موارد آموزش بسیاری در مورد طراحی صفحات وب موجود است
این کتاب ها به زبان انگلیسی می باشند و هر کدام بخشی را در زمینه طراحی وب پوشش می دهند توسط این کتاب ها می توانید سطح دانش خود را در زمینه طراحی وب سایت تا حد بالایی ارتقاء دهید.
می توانید سایر مقالات ما در زمینه طراحی سایت را در این بخش بخوانید
کتابی در زمینه نحوه مدیریت پروژه های طراحی وب و اینکه چرا برخی از آنها به ثمر نمی رسند. این مقاله توضیحات کاملی را برای مدیریت هر چه بهتر یک پروژه طراحی وب سایت ارائه می نماید..
فکر می کنید قالب های با کیفیت دروپال وجود ندارند؟ اشتباه می کنید 20 قالب با کیفیت دروپال را برای شما برای دانلود قرار داده ام.
وردپرس معروفترین سیستم مدیریت محتوا در سطح وب می باشد. برای شما جالب خواهد بود که بدانید دروپال ظرف زمان کوتاهی به چنین معروفیتی رسیده است. شاید وقت آن رسیده که از دروپال جهت پیاده سازی وب سایت خود استفاده نمایید.
قبلا پیدا کردن قالب رایگان و با کیفیت دروپال کار بسیار مشکلی بود ولی هم اکنون می توانید قالب های رایگان دروپال را به راحتی دانلود نمایید. بنابراین برای شما 20 قالب دروپال را برای دانلود قرار داده ام تا بتوانید سایت دروپال خود را هر چه سریعتر راه اندازی نمایید...
3 نفر از بهترین افراد در طراحی وب بهترین قالب Shopify پیاده سازی شده را انتخاب می نمایند.
Shopify, سیستم راه اندازی فروشگاه آنلاین می باشد که کاربران توسط آن به راحتی می توانند توسط آن فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی نمایند, مراسم انتخاب 2013 بهترین قالب را برگزار نموده.
قالب های پیاده سازی شده توسط کاربران توسط سه نفر از بهترین طراحان وب قضاوت می شوند. این سه نفر به قرار زیر هستند:
هدایا شامل $5,000 کارت هدیه شرکت اپل و $500 کارت هدیه شرکت اپل می باشد, برندگان عضو برنامه متخصصین Shopify خواهند شد, که از طریق آن می توانید در شغل طراحی وب بیشتر شناخته شوید و از این طریق مشتریان بیشتر و در آمد بیشتری داشته باشید.
مسابقه برای تمامی کاربران عضو در Shopify اعضاء که حداقل 3 سایت Shopify را پیاده سازی نموده است. قالب آماده شده می توانید شامل قالب جدید و قالب های قدیمی به روز رسانی شده می باشد.
فتوشاپ نرم افزاری جهت طراحی قالب سایت می باشد که از طریق این نرم افزار طراحان وب می توانند ظاهر و قالب سایت و گرافیک های مربوط به آن را پیاده سازی نمایند. جهت رویت ویدئوهای آموزش به لینک زیر مراجعه نمایید. البته این ویدئوها به زبان انگلیسی می باشد و در 26 فایل ویدئو مختلف می باشد. این ویدئو به شما ابزارهای جدید مناسب در طراحی وب سایت را توسط فتوشاپ cs6 آموزش می دهد.